МЕДОГЛЯД ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ

МЕДОГЛЯД ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ

Для вступу у вищий навчальний заклад абітурієнтам потрібна довідка № 086/о. Це – єдиний медичний документ для подання до приймальних комісій навчальних закладів всіх рівнів акредитації. Таку довідку видає лікар ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ (сімейний лікар), з яким у дитини укладена декларація.

✅Спочатку необхідно записатись на прийом до свого лікаря. Сімейний лікар призначає необхідні обстеження, аналізи та консультації у вузьких спеціалістів та видає електронні направлення на їх проходження.

✅Перед вступом у вищий навчальний заклад абітурієнтам потрібно пройти огляд у:

1️⃣хірурга;

2️⃣невропатолога;

3️⃣окуліста;

4️⃣отоларинголога;

5️⃣зробити флюорографію.

Також залежно від профілю та вимог навчального закладу, до якого надається медична довідка щодо стану здоров’я абітурієнта, можуть бути потрібні консультативні висновки інших спеціалістів, визначених сімейним лікарем.

✅Вузькі спеціалісти вносять у медичну картку або довідку висновки про стан здоров’я абітурієнта власноручно та завіряють записи особистими печатками, штампами-кліше і підписом.

✅З результатами оглядів вузьких спеціалістів та обстежень потрібно знову повернутись до лікаря, з яким укладено декларацію. Сімейний лікар заповнить довідку на підставі записів у медичній карті.

‼️Звертаємо Вашу увагу, що лабораторні дослідження повинні бути проведені не раніше, аніж за місяць до дати видачі довідки. А флюорографія – не раніше, ніж за рік. Інакше результати будуть недійсними для внесення в довідку.

Пройти медогляд безкоштовно можна у нашій поліклініці з усіма електронними направленнями від сімейного лікаря

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту