ЧОРТКІВСЬКІ ЛІКАРІ ВЧАТЬСЯ КОРИСТУВАТИСЯ НАДСУЧАСНИМ КОМП’ЮТЕРНИМ ТОМОГРАФОМ

ЧОРТКІВСЬКІ ЛІКАРІ ВЧАТЬСЯ КОРИСТУВАТИСЯ НАДСУЧАСНИМ КОМП’ЮТЕРНИМ ТОМОГРАФОМ

Протягом трьох днів у Чортківській центральній міській лікарні тривають навчання з використання надсучасного комп’ютерного томографа SOMATOM go.TOP (64 зрізи), виробник SIЕMENS. Проходять тренінг п’ять спеціалістів, котрі згодом працюватимуть із апаратом.

Проводить навчання знаний в Україні лікар та консультант із використання медтехніки Маріо Алі Таха. Варто вказати, що працює із медтехнікою різних видів пан Маріо вже понад 10 років, а загальний медичний стаж – 22 роки.

Окрім того, лікар зазначив, що даний апарат один із найсучасніших та потужних томографів і може виконувати практично усі види діагностик.

Нагадаймо, встановлений томограф у відреконструюваному приймально-діагносичному відділенні Чортківської лікарні. Вартість апарата – 18,4 млн. грн. Даний комп’ютерний томограф забезпечує високу якість досліджень для будь-якої категорії пацієнтів – незалежно від важкості клінічного завдання. Завдяки вмонтованій 2D-камері пацієнт перебуває у постійному полі зору лікаря, що дозволяє помітити будь-який рух і забезпечити правильне проведення обстеження. Також важливо, що, працюючи із даним КТ, лікар може проводити більшу частину часу з пацієнтом – це робить дослідження більш комфортним для нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту