Публікуємо черговий хороший відгук про роботу фахівців Чортківської центральної міської лікарні

Публікуємо черговий хороший відгук про роботу фахівців Чортківської центральної міської лікарні

Публікуємо черговий хороший відгук про роботу фахівців Чортківської центральної міської лікарні. Такі добрі слова надихають працювати ще більше та зростати професійно🥰

«Висловлюю найщиріші слова подяки завідувачу акушерського відділення комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради Худзіку Михайлу Антоновичу, завідувачу гінекологічного відділення Федорейко Ларисі Романівні, лікарю акушер-генікологу Галт Ярославі Михайлівні за проведену мені операцію.

Це справжні професіонали своєї справи, спеціалісти від Бога. Жодної хвилини не сумнівалась у їхній фаховій компетенції, довірилася їм і маємо результат: операція пройшла успішно, рубець – косметичний. Головне – самопочуття – дуже добре. Взагалі, час перебування в гінекологічному відділенні минув швидко і на позитиві. Весь медичний персонал від молодших медичних сестер до лікарів – чуйні, людяні, сумлінні, доброзичливі та організовані. Окремо хотілося подякувати бригаді анестезіологів, особливо завідувачу відділення анестезіології та інтенсивної терапії Оробчук Марті Орестівні за професіоналізм і скромність.

Я щиро бажаю Вам успішно продовжувати рятувати своїх пацієнтів від будь-яких хвороб, завжди виправдовувати всі добрі надії і неодмінно знаходити вихід з будь-якої ситуації. Здоров’я вам і вашим родинам, благополучної діяльності і щасливого довголіття. Спасибі за Вашу працю, за Ваш професіоналізм, за Вашу самовідданість.

Пацієнтка, Венгринович С.В.»

No photo description available.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту