КЛІНІКО-ДІАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРІЯ ЧОРТКІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ СТАНЕ ЩЕ СУЧАСНІШОЮ

КЛІНІКО-ДІАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРІЯ ЧОРТКІВСЬКОЇ ЛІКАРНІ СТАНЕ ЩЕ СУЧАСНІШОЮ

Для клініко-діагностичної лабораторії Чортківська центральна міська лікарня придбають обладнання та програмне забезпечення для отримання доступу до лабораторної інформаційної управлінської системи TerraLab.

Йдеться про лабораторну інформаційну управлінську систему ТОП рівня. Вона дозволяє гнучко налаштовувати і підтримувати лабораторні процеси, а також має широкий функціонал для управлінського обліку. Її впровадження зробить роботу клініко-діагностичної лабораторії лікарні ще більш сучасною та автоматизованою, зокрема з’явиться автоматична передача результатів пацієнту та лікуючому лікарю через електронну пошту чи телефон, як це роблять приватні лабораторії.

Заступниця директора лікарні Тетяна Овсинська та завідувачка клініко-діагностичної лабораторії Ірина Песікова познайомились із керівником «TerraLab» Володимиром Нерубенком на одній із конференцій у Києві. У результаті співпраці сторонам вдалось знайти порозуміння у ряді важливих для лікарні питань та було визначено вектор розвитку партнерства.

Керівництво Чортківської ЦМЛ, користуючись нагодою, щиро дякує «TerraLab» та Володимиру Нерубенку за суттєву знижку в придбанні лабораторної управлінської системи, а також вітає компанію із 13-річчям з моменту заснування!

No photo description available.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту