ЧОРТКІВСЬКІ ЛІКАРІ СЛУХАЛИ ЛЕКЦІЮ ПРО АСПЕКТИ ГРУДНОГО ВИГОДОВУВАННЯ ДІТЕЙ

ЧОРТКІВСЬКІ ЛІКАРІ СЛУХАЛИ ЛЕКЦІЮ ПРО АСПЕКТИ ГРУДНОГО ВИГОДОВУВАННЯ ДІТЕЙ

🍼

Жити – означає постійно навчатись. У Чортківська центральна міська лікарня консультантка з грудного вигодовування Іветта Джугля провела лекцію для лікарів первинної медико-санітарної допомоги, жіночої консультації, лікарів-педіатрів на тему «Аспекти грудного вигодовування дітей».

🗣Лікар-педіатр Іветта Джугля розповіла про позицію Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо грудного вигодовування, його переваги, захист від хвороб, прикладання дітей до грудей, харчування мамів під час ГВ.

🤱На лекції також обговорювали, як правильно годувати немовля, з якими труднощами можуть стикатися молоді мами та інші актуальні теми. Ми активно пропагуємо грудне вигодовування та нагадуємо породіллям про його важливість. Відповідними знаннями та навиками ділитимуться лікарі «первинки», жіночої консультації та лікарі-педіатри зі своїми пацієнтками.

Нагадаємо, у Чортківській лікарні щосереди о 10 год. у жіночій консультації (3 поверх будівлі поліклініки) проводять безкоштовні консультації для жінок з питань грудного вигодовування, а після того – з 11 год. – спеціалістка приймає індивідуально.

📞 Якщо вам необхідна додаткова персональна консультація, записуйтесь у реєстратурі або по номеру телефону: 096 243 05 02.

🤳 Сторінка Іветти Джуглі у соціальній мережі Instagram, де є чимало корисного для матусь: https://www.instagram.com/dr.ivetta/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту