ЧОРТКІВСЬКИЙ ЛІКАР-ЕНДОСКОПІСТ ВЗЯВ УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «Vinnytsia Endo 2023»

ЧОРТКІВСЬКИЙ ЛІКАР-ЕНДОСКОПІСТ ВЗЯВ УЧАСТЬ У НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З МІЖНАРОДНОЮ УЧАСТЮ «Vinnytsia Endo 2023»

Лікар-ендоскопіст Чортківська центральна міська лікарня Володимир Калюжний мав можливість побувати протягом 2-3 листопада на науково-практичній конференції з міжнародною участю «Vinnytsia ENDO 2023». На базі Вінницької обласної клінічної лікарні ім. Пирогова відбувся направду науковий захід високого рівня, який не поступається кращим світовим аналогам.

👥У конференції взяли участь понад пів тисячі учасників: майже по 200 онлайн та офлайн, пів десятка експертів, майже сотня студентів, інтернів та місцевих лікарів.

🎥Присутні мали можливість у форматі онлайн трансляцій спостерігати за мініінвзивними оперативними втручаннями із США, Франції, Південної Кореї. А ще – лекції топових українських та зарубіжних фахівців (+ Нідерланди, Норвегія та ін.), на яких найдосвідченіші ендоскопісти ділились власними успішними кейсами, проводили майстер-класи.

Проведення подібних науково-практичних конференцій сприяє неймовірно потужному розвитку ендоскопії в Україні, тож радіємо, що і лікар Чортківської ЦМЛ мав змогу навчатись та покращуватись!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту