ЧОРТКІВСЬКА ЛІКАРНЯ ПРИДБАЛА ЕКСПЕРТНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОФТАЛЬМОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ

ЧОРТКІВСЬКА ЛІКАРНЯ ПРИДБАЛА ЕКСПЕРТНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОФТАЛЬМОЛОГІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ

Чортківська центральна міська лікарня закупила нове дороговартісне обладнання. Йдеться про індикатор внутрішньоочного тиску Icare IC100 для потреб офтальмологічного відділення. Прилад використовують для діагностики глаукоми.

Нове обладнання дає змогу проводити процедуру швидко, без знеболювання та неприємних відчуттів. Принцип дії приладу являє собою унікальну запатентовану методику вимірювання – технологія відскоку, яка полягає в миттєвому ударі маленького одноразового та стерильного наконечника по центру рогівки, робить можливим вимірювання ВГД акуратним і точним.

Зі слів офтальмологів Чортківської центральної міської лікарні, це обладнання дуже важливе, оскільки глаукому виявляють все частіше. Пацієнт може довгий час не відчувати внутрішньоочний тиск, що стає наслідком глаукоми, яка у свою чергу призводить до незворотної втрати зору.

❗️ Запрошуємо усіх, хто бажає БЕЗКОШТОВНО перевірити внутрішньоочний тиск, у офтальмологічне відділення лікарні (5 поверх) у середу, 7 лютого, з 10 год. Попередньо потрібно отримати у сімейного лікаря направлення на консультацію до офтальмолога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту