У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ УСПІШНО ВИКОНАЛИ ЧЕРГОВЕ СТЕНТУВАННЯ 50-ЛІТНЬОМУ ПАЦІЄНТУ ІЗ БУЧАЧА, ВРЯТУВАВШИ ЙОМУ ЖИТТЯ

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ УСПІШНО ВИКОНАЛИ ЧЕРГОВЕ СТЕНТУВАННЯ 50-ЛІТНЬОМУ ПАЦІЄНТУ ІЗ БУЧАЧА, ВРЯТУВАВШИ ЙОМУ ЖИТТЯ

50-літній житель Бучача рано-вранці відчув пекучий біль у грудях і утруднене дихання. Викликавши швидку допомогу, пацієнту діагностували гострий інфаркт міокарда. Чоловіка привезли у Чортківська центральна міська лікарня, надали першу допомогу, і вже того ж дня виконали оперативне втручанню.

👨‍⚕️Пацієнту зробили коронографію – дослідження судин серця за допомогою рентгену. У підсумку йому успішно виконали стентування передньої міжшлункової гілки лівої коронарної артерії, при якому прохідність артерії відновлюється в повному обсязі, а стінка укріплюється стентом, який попередить повторне звуження судини. Фактично цим самим фахівці Чортківської лікарні – Тарас Сивак та Денис Хаблак – зберегли життя пацієнту.

🗣«Все було дуже на високому рівні. У приймально-діагностичному відділені лікарні, куди мене спершу привезли, медичні працівники дуже бережливо до мене віднеслись, все виконували оперативно. Вже в обід зробили операцію, після якої я не відчував абсолютно ніякого дискомфорту, так ніби нічого і не було. Сьогодні у мене вже 8-й день після операції, почуваю себе чудово, незабаром повернусь додому. Принагідно хочу окремо сказати дякую керівництву лікарні за якісне та повноцінне харчування!», – розповів пацієнт.

Лікарі надали рекомендації, які ліки приймати надалі, який спосіб життя вести та коли можна буде повертатись до роботи.

Дбаємо про Ваше здоров’я! ❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту