У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ ПАЦІЄНТУ З МЕЛЬНИЦІ-ПОДІЛЬСЬКОЇ УСПІШНО ВИКОНАЛИ ПЛАСТИКУ ВЕНТРАЛЬНОЇ КИЛИ

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ ПАЦІЄНТУ З МЕЛЬНИЦІ-ПОДІЛЬСЬКОЇ УСПІШНО ВИКОНАЛИ ПЛАСТИКУ ВЕНТРАЛЬНОЇ КИЛИ

Чергове успішне важке операційне втручання виконали хірурги Чортківської центральної міської лікарні. 54-річний житель Мельниці-Подільської каретою швидкої допомоги потрапив до нашої лікарні із гіпертонічним кризом. Обстеживши пацієнта, хірурги також виявили у чоловіка крайню необхідність виконати пластику вентральної кили.

🤕Вентральна кила – випинання черевної тканини через отвір, сформований в стінці черевної порожнини. Вона може виникати в будь-якому місці вздовж так званої середньої лінії черевної стінки.

👨‍⚕️Завідувач хірургічного відділення Олег Лещишин виконав пластику вентральної кили, це сучасний хірургічний метод лікування гриж. Під час операції використовується спеціальна поліпропіленова сітка, яка не вимагає заміни. Вона біологічно і хімічно безпечна, непомітна, еластична і гіпоалергенна, тому не доставляє дискомфорту і не відторгається організмом. Згодом така сітка обростає тканинами, частково розсмоктується, але не руйнується, дозволяючи пацієнтові жити повноцінним життям.

🗣«Операція пройшла успішно. На всі 100% задоволений доглядом та лікарями. Також приємністю стало те, що я повністю забезпечений медикаментами, взагалі нічого не купляв за власні кошти. У палаті тепло, умови хороші, харчування на вищому рівні. Сьогодні вже 10-й день після операції, через два дні планують мене виписувати і повертатимусь додому», – розповів пацієнт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту