ЯК У ПРИВАТНИХ ЛАБОРАТОРІЯХ: ЧОРТКІВСЬКА ЛІКАРНЯ ПРИДБАЛА ДОСТУП ДО СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ LIMS TERRALAB

ЯК У ПРИВАТНИХ ЛАБОРАТОРІЯХ: ЧОРТКІВСЬКА ЛІКАРНЯ ПРИДБАЛА ДОСТУП ДО СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ LIMS TERRALAB

У клініко-діагностичну лабораторію Чортківська центральна міська лікарня закупили обладнання та програмне забезпечення, що дозволило отримали доступ до лабораторної інформаційної управлінської системи LIMS TerraLab. Серед важливих нововведень – з’явилась автоматична передача результатів пацієнту та лікуючому лікарю через телефон, як це роблять приватні лабораторії.

LIMS TerraLab це лабораторна інформаційна управлінська систему ТОП рівня. Вона надає змогу прискорити внутрішньолабораторні процеси з суттєвим скороченням впливу «людського фактору». Система дозволяє гнучко налаштовувати і підтримувати лабораторні процеси, а також має широкий функціонал для ведення господарської діяльності (управлінський облік).

Зміни відчутні не лише для працівників клініко-діагностичної лабораторії, а й для пацієнтів. Адже завдяки цій системі з’явилась автоматична передача результатів пацієнту та лікуючому лікарю телефоном (через Telegram-бот), як це роблять приватні лабораторії.

Також затверджено зразок нового бланку. На бланку є QR-код, відсканувавши який можна переглядати результати аналізів у Telegram, дізнаватись про появу нових лабораторних досліджень, новини лабораторії тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту